Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/953-5441

Hírek

Az AIROH bukósisakok kiváló minőségükről és innovatív tervezésükről ismertek, de ahhoz, hogy maximálisan élvezhessük azok biztonsági előnyeit, fontos gondoskodni róluk megfelelően. Ebben a cikkben megosztjuk a legfontosabb tippeket az AIROH bukósisakok tárolásához, tisztántartásához és karbantartásához.

Nincs egyetlen "legjobb" bukósisak márka vagy modell, mivel minden motoros más igényekkel és preferenciákkal rendelkezik. Mindazonáltal, az Airoh bukósisakok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt sok motoros választja ezt a márkát.

A megfelelő bukósisak kiválasztása nem könnyű feladat. Az óriási kínálat miatt túlságosan is könnyű megvenni azt, amelyik szerinted a legmenőbb. De honnan tudod, hogy ez a legjobb választás is?

 

Mivel Magyarországon kötelező a bukósisak viselése motorozáskor, ezt a védőfelszerelést biztosan meg kell venned. Sok ember számára ez lesz a legdrágább tárgy, amit motorozás közben visel. Természetesen jó okkal, mivel ez menti majd meg az agyát. 

Jelek, hogy új sisakra van szükséged
Az alábbiakban felsoroltunk 7 olyan jelet, amire érdemes figyelni és amelyek segítenek eldönteni,hogy kell-e új bukósisak. Egy kezdő motorosnak ez a cikk különösen hasznos lehet. 

Biztos vagyok benne, hogy már több helyről hallottad, hogy ha elejted a bukósisakot, ki kell cserélni. Nos, hacsak nem az Eiffel-toronyból ejtetted le, akkor nem kell kicserélni.

Az Airoh Helmet® a legjobb anyagokat veszi alapul és azt tovább fejleszti, hogy az ellenállás és a könnyedség tekintetében csúcsminőségű termékeket hozzon létre.

 

A sisak fejlesztése mögött meghúzódó folyamat soha nem ér véget az Airoh számára, mindig a kiválóságra és a folyamatos fejlődésre törekszik.

A külső rész kezelése után koncentráljunk a sisak belsejére!

A sisakunk külső héja is megérdemli a tisztítást, nem csak azért, hogy indulás előtt eldicsekedjünk vele a haveroknak, hanem azért is, hogy ellenőrizzük az épségét.

Először is nyugodtan és óvatosan tedd; semmiképpen sem vezetés közben és ügyelj a szükséges óvintézkedések betartására!

Biztonsági okokból nem javasoljuk az ilyen műveletet vezetés közben. Azt is kockáztatod, hogy csökken a láthatóság és megkarcolod a napellenzőt, például ha kesztyűben próbálod megtisztítani, anélkül, hogy észrevennéd, hogy az illesztésekben vannak olyan részek, amelyek helyrehozhatatlanul tönkretehetik a felületet.


Egyszerűnek tűnhet a megfelelő sisakméret kiválasztása, különösen annak, aki sok éve lmotorozik és már eléggé tisztában van azzal, hogy mi illik a testéhez és mi nem. 

2022. január 1. és 14. között minden rajongó szeme az amilyen lenyűgöző, olyan  veszélyes versenyre, a világ leghíresebb rallyjára, a 44. Dakar-ralira szegeződött.