Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/953-5441

Hírek

Nincs egyetlen "legjobb" bukósisak márka vagy modell, mivel minden motoros más igényekkel és preferenciákkal rendelkezik. Mindazonáltal, az Airoh bukósisakok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt sok motoros választja ezt a márkát.

A megfelelő bukósisak kiválasztása nem könnyű feladat. Az óriási kínálat miatt túlságosan is könnyű megvenni azt, amelyik szerinted a legmenőbb. De honnan tudod, hogy ez a legjobb választás is?

 

Mivel Magyarországon kötelező a bukósisak viselése motorozáskor, ezt a védőfelszerelést biztosan meg kell venned. Sok ember számára ez lesz a legdrágább tárgy, amit motorozás közben visel. Természetesen jó okkal, mivel ez menti majd meg az agyát. 

Jelek, hogy új sisakra van szükséged
Az alábbiakban felsoroltunk 7 olyan jelet, amire érdemes figyelni és amelyek segítenek eldönteni,hogy kell-e új bukósisak. Egy kezdő motorosnak ez a cikk különösen hasznos lehet. 

Biztos vagyok benne, hogy már több helyről hallottad, hogy ha elejted a bukósisakot, ki kell cserélni. Nos, hacsak nem az Eiffel-toronyból ejtetted le, akkor nem kell kicserélni.

Az Airoh Helmet® a legjobb anyagokat veszi alapul és azt tovább fejleszti, hogy az ellenállás és a könnyedség tekintetében csúcsminőségű termékeket hozzon létre.

 

A sisak fejlesztése mögött meghúzódó folyamat soha nem ér véget az Airoh számára, mindig a kiválóságra és a folyamatos fejlődésre törekszik.

A külső rész kezelése után koncentráljunk a sisak belsejére!

A sisakunk külső héja is megérdemli a tisztítást, nem csak azért, hogy indulás előtt eldicsekedjünk vele a haveroknak, hanem azért is, hogy ellenőrizzük az épségét.

Először is nyugodtan és óvatosan tedd; semmiképpen sem vezetés közben és ügyelj a szükséges óvintézkedések betartására!

Biztonsági okokból nem javasoljuk az ilyen műveletet vezetés közben. Azt is kockáztatod, hogy csökken a láthatóság és megkarcolod a napellenzőt, például ha kesztyűben próbálod megtisztítani, anélkül, hogy észrevennéd, hogy az illesztésekben vannak olyan részek, amelyek helyrehozhatatlanul tönkretehetik a felületet.


Egyszerűnek tűnhet a megfelelő sisakméret kiválasztása, különösen annak, aki sok éve lmotorozik és már eléggé tisztában van azzal, hogy mi illik a testéhez és mi nem. 

2022. január 1. és 14. között minden rajongó szeme az amilyen lenyűgöző, olyan  veszélyes versenyre, a világ leghíresebb rallyjára, a 44. Dakar-ralira szegeződött.