Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/953-5441

Hírek

2022 Rally Dakar - AIROH bukósisakokkal a rally-n is
2022.01.18
2022. január 1. és 14. között minden rajongó szeme az amilyen lenyűgöző, olyan  veszélyes versenyre, a világ leghíresebb rallyjára, a 44. Dakar-ralira szegeződött.


Az Airoh már sokszor vett részt ezen a versenyen és a legendás Aviatorral sok versenyző  került már többedszerre is dobogóra. 
 

Toady volt az utolsó szakasz, a versenyzők 8,375 km után tértek vissza Geddára, ebből 4,258 km volt a  gyorsasági szakasz.

A rohanós, érzelmekben gazdag verseny véget ért, miután szemtanúi lehettünk az Airohriderek hihetetlen teljesítményének, akik kivételes eredményeket tudtak elérni. 
A most véget ért 2021-es év gazdagította az Airoh toplistát, amely decemberben 110 világbajnoki címet szerzett, a 2022-es év nem is indulhatott volna jobban.

Az igazán fergeteges évkezdés az igazán hihetetlen karriert produkáló nagyszerű versenyzők teljesítményének köszönhető, aminél érdemes megállni kicsit.

 
motoros a Dakar rally-nmotoros a Dakar rally-n


Sam Sunderland mindig is kitűnt tehetségével, gondoljunk csak arra, hogy alig 7 évesen tűnt fel a brit motocross szcénában és már húszas évei elején debütált a Dakar Rallyn és mindössze 5 évvel később meg is nyerte azt. Ez csak néhány részlet a brit versenyzői pályafutásból, amely az idei évben ismét hatalmas érzelmeket váltott ki és kivételes eredményeket szerzett, amelyek gazdagítják mind az ő, mind pedig az Airoh hírnevét.

 
Pablo Quintanilla Chile történelmének egyik legjelentősebb rallyversenyzője, aki mindig is kitűnt ravaszságával és eltökéltségével, amelyek lehetővé tették számára, hogy 15 éves korában a chilei és dél-amerikai motocross bajnok legyen a 85 köbcentisek között. 30. életévének betöltése előtt debütált a Dakar-ralin. A chilei versenyző mindig mindent megtett céljai elérése érdekében és ez a hozzáállás hozzásegítette őt ahhoz, hogy karrierjét olyan hihetetlenné és figyelemre méltóvá tegye.

 


Az AIROH család számára ez egy nagyon különleges nap, a 44. Dakar Rally dobogójának első és második fokának meghódítása olyan nagy dolog, amire nem is találunk szavakat!


Az AIROH bukósisakot a webshopunkban is megtalálod IDE kattintva! 
Vásárold meg a kedvencedet most!
Vissza